RAFTING CENTAR Drina - Tara

Foča Putovanja Bosna i Hercegovina · Foča
arrow

Opis

Rafting centar Drina Tara se nalazi na samoj obali rijeke Tare u dolini Bastasi na 18 km od Foče. Na raspolaganju su drvene kolibe sa krevetima i restoran u skolpu smještajnog objekta. Sve drvene kolibe su jednostavno uređene. Gosti mogu koristiti zajedničko kupatilo i toalet. U okviru objekta se nalazi a la carte restoran. U okolini kompleksa Rafting centra Drina Tara gosti mogu uživati u planinarenju, pješačenju i brdskom biciklizmu. Na raspolaganju su teren za odbojku i fudbalski teren. Oko rijeke su dostupne brojne pješačke staze.

Cijeli kamp je izgrađen uz obalu i najudaljeniji objekat je udaljen oko 50m od vode. U centralnom dijelu kampa se nalazi velika restoran-terasa sa više od 400 mjesta za sjedenje. Na oko 50tak m od terase se nalazi centralni objekat sa tuševima, umivaonicima i toaletima. Taj objekat se održava 24h dnevno, izuzetno je uređen i ima toplu vodu 24h.  Pored standardnog smještaja ima i preko 70 lux bungalova sa kupatilima ukupnog kapaciteta od oko 200 ležajeva. Ukupni smještajni kapaciteti Rafting centra je oko 400 ležajeva. Najviše je dvokrevetih i četverokrevetnih bungalova, sa konstantnim porastom lux bungalova. Svi bungalovi su opremljeni osvijetljenjem kao i utičnicama na struju. Svi bungalovi su opremljeni drvenim krevetima i uvijek svježim i čistim posteljinama. U kampu takođe ima i besplatan internet.

Način smještaja: Ukoliko dolazite sami, dobićete jedan bungalov samo za sebe, ukoliko ste u paru dobićete dvokrevetni bungalov. Ukoliko ste sa grupom, rasporedićete se po bungalovima na način koji vama najviše odgovara. U standardnom bungalovu koriste se zajednički toaleti, a LUX bungalovi posjeduju privatne toalete.

U Rafting centru je i veliki besplatan parking za automobile i autobuse.

 


Osnovne informacije


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Cijene i Booking

KAMP I RAFTING - 2 DANA (1 noćenje)

TRODNEVNI RAFTING - 3 DANA (2 noćenja)

RAFTING I HIKING - 4 DANA (3 noćenja)

KANJONING - 5 DANA (4 noćenja)

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL*
Licenca Ministarstva trgovine i turizma 14.07-325-631/18 od 03.07.2018.
Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’HAPPY  TRAVEL’!

Pošaljite upit za: RAFTING CENTAR Drina - Tara